Op zaterdag 12 november volgt de finale van de tweede editie van de nationale verkiezing van 'Miss Talent' die vorig jaar met onverdeeld succes voor de eerste maal georganiseerd werd.



Tijdens dit megaspektakel wordt uiteindelijk beslist wie van de 11 finalisten de felbegeerde titel 'Miss Talent 2012' voor een jaartje dragen mag.
 
2Brains Entertainment laat zijn vertrouwen in dit initiatief duidelijk blijken door de editie van dit jaar te sponsoren en gaat vanaf de volgende editie volledig in het verhaal meestappen als partner.
 
Dat dit een spannende en harde strijd zal worden spreekt voor zich daar elke finaliste beschikt over diverse uitzonderlijke artistieke kwaliteiten en talenten. Deze meisjes gaan dan ook zonder twijfel al hun artistieke troeven op een zo overweldigend mogelijke manier uitspelen om de strenge, bekwame jury te overtuigen. Anders dan in andere Miss verkiezingen, staan niet enkel beauty en voorkomen centraal, maar zullen het uiteindelijk de skills van deze meisjes zijn die naast de zonet genoemde kwaliteiten, bepalend zijn voor het al dan niet een jaar lang mogen dragen van deze titel.
 
De zetels van deze vakjury worden opgevuld door echte kenners, en dat zijn niet van de minsten:  Davy Brocatus,  Anthony Kumpen (peter van Miss Talent 2012), Els Tibau (meter van Miss Talent 2012), Roel Vanderstukken, Anne-Sophie Balsing,… en als voorzitter Johan Hendrickx (2Brains Entertainment). De presentatie wordt verzorgd door Caren Meynen en Dimitri Vantomme.
 
Er zal een indrukwekkend prijzenpakket van 20 000 euro en tal van andere prijzen worden verdeeld onder de gekroonde Miss Talent 2012, de runner-ups en ook aan de winnaressen van enkele subcategorieën.
 
Mis dit nationaal spektakel van zang, dans, show en veel meer zeker niet! Deze finale zal plaatsvinden in de prestigieuze Hangar 58 op het domein van Bokrijk te Genk op zaterdag 12 november.
Alles start om 19.30u (VIP 18.30u) en kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar via info@misstalentbelgium.be